Команда LanTec зайнялася встановленням, монтажними роботами та введенням в експлуатацію актуального в наші часи та дуже корисного рішення: камера, що вміє вимірювати температуру у людей. Слід зауважити, що вона складається з 2-х різних модулей в єдиному корпусі:

  • звичайна камера, яка робить запис відео;
  • камера з термодатчиками, яка вимірює температуру.

Веб інтерфейс камери дозволяє налаштовувати зони детекції особи та синхронізувати обидві камери для точного визначення температури. Камера поставляється в комплекті з двома програмами для Windows, сховищем відео для перегляду записів, і програмою для відображення розпізнаних осіб та їх температури.

Дані, які отримують камери, потрапляють до аналітичної системи ULA, яка вміє працювати з таким типом камер та аналізує подібні дані. Якщо у працівників зафіксовано підвищену температуру, то система моментально сповіщає про це. Відтепер підприємство автоматично підраховує кількість людей на вході, ідентифікує обличчя людей та контролює температурні показники кожного співпрацівника. Сповіщення надсилаються всім відповідальним особам: від медпункту та медичних працівників до керівництва.

Подібні проекти можуть бути інтегровані нами для будь-якої компанії за наявності відповідного запиту.