Сьогодні багато компаній звертаються до технології хмарних обчислень. Питання безпеки бізнесу -актуальне та на часі. Microsoft Azure пропонує хмарні сервіси, які допоможуть вам з впевненістю дивитись у майбутнє.
Давайте разом розберемось, чому переносити ресурси у хмару стало трендовою тенденцією.

Які переваги хмарних обчислень?

Назвемо основні з них:

Висока доступність: рівень обслуговування SLA забезпечить безперервну роботу користувача без видимих простоїв, навіть у випадку збоїв.

Масштабування: у будь-який момент для замовника доступне збільшення обчислювальних потужностей за рахунок додавання оперативної пам’яті або ЦП до віртуальної машини або додавання наприклад віртуальних машин до конфігурації.

Гнучкість: ви можете налаштувати хмарні додатки, щоб скористатися перевагами автоматичного масштабування, щоб ваші програми завжди мали необхідні ресурси.

Швидкість: розгортайте та налаштовуйте хмарні ресурси, коли вимоги до програми змінюються.

Гео-розповсюдження: ви можете розгортати програми та дані в регіональних центрах обробки даних по всьому світу, таким чином гарантуючи, що ваші потужності завжди матимуть найкращу продуктивність у своєму регіоні.

Аварійне відновлення: скориставшись перевагами хмарних служб резервного копіювання, реплікації даних і гео-розповсюдження, ви можете розгортати свої програми з впевненістю, що ваші дані у безпеці у разі непередбачуваних ситуацій.

Читайте також: Хмарні рішення: актуальні послуги Microsoft Azure

Хмарні обчислення — це модель, що базується на споживанні.

  • Відсутні попередні витрати.
  • Немає необхідності купувати і керувати дорогою інфраструктурою, яка може стати надлишковою
  • Можливість оплачувати додаткові ресурси, коли вони необхідні.
  • Можливість припинити платити за ресурси, які більше не потрібні.

Ви сплачуєте лише за ресурси, які використовуєте!

Щоб убезпечити ІТ- інфраструктуру вашої компанії, звертайтесь до спеціалістів LanTec. Наші фахівці з 20-річним досвідом роботи, якісно та швидко виконають міграцію сервісів у хмару.