Зв’яжіться з нами

office@lantec.ua

Київ

+38 (044) 360-56-27

Одеса

+38 (048) 760-19-76

Напрями

Продукти

Політика конфіденційності

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛАНТЕК" (тут і далі – "Підприємство" або "Ми"), що є власником та адміністратором веб-сайту www.lantec.ua та усіх пов’язаних з них субдоменів та сторінок, поважає право кожного на захист та конфіденційність персональних даних.

У цій Політиці конфіденційності пояснюється, як Ми збираємо, використовуємо та поширюємо інформацію про Користувача (тут і далі - "Користувач" або "Ви"), отриману через належні нам та керовані нами онлайн-інтерфейси (наприклад, сайти, електронну пошту та інші канали зв'язку), в тому числі через цей веб-сайт (далі – "Сайт").

У цій Політиці також визначені заходи, які Ми здійснюємо для забезпечення захисту персональних даних, та процедури отримання Вами інформації про наші механізми захисту персональних даних.

Уважно прочитайте цей документ, щоб зрозуміти, як ми обробляємо цю інформацію. Якщо будь-які положення цієї Політики конфіденційності будуть Вам незрозумілі, напишіть нам за адресою info@lantec.ua. Зверніть увагу, що використання Сайту також регламентується Умовами використання.

 

ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Дана Політика конфіденційності поширюється на інформацію, яку Ми одержуємо від користувачів через Сайт або інші наші ресурси (тут і далі – "Сервіси"). Персональні дані надаються користувачами лише для доступу до деяких з функцій і послуг наших Сервісів, наприклад до форми зворотного зв’язку тощо.

 

Якщо Користувач Сервісів не використовує такі функції або послуги, нами збирається тільки інформація, яка не дозволяє ідентифікувати користувача і є знеособленими даними: наприклад, список переглянутих веб-сторінок.

 

Для доступу до деяких інших функцій Сайту Користувачеві необхідно надати інформацію, яка дозволяє його ідентифікувати (далі - «Персональні дані»): прізвище, ім'я та по батькові, електронну адресу, телефон, місце роботи тощо.

 

Користувач несе відповідальність за достовірність інформації, Персональних даних, які він надає Нам. У разі надання недостовірних даних, Користувач не зможе використовувати всі функції сайту і отримувати корисну інформацію, а Ми - не зможемо зв'язатися з Користувачем. Наприклад, нам завжди необхідно стежити за тим, щоб Користувачем було вказано актуальну електронну адресу, оскільки це один з основних способів зв'язку з Користувачем.

 

Надаючи Персональні дані, Користувач погоджується з тим, що Виконавець може збирати, використовувати і розкривати їх відповідно до положень даної Політики конфіденційності і Умовами використання, а також вимогами законодавства України.

 

Якщо Користувач не згоден з цими умовами, то Користувач має право не надавати Нам свої Персональні дані. У цьому випадку деякі послуги наших Сервісів стануть для Користувача недоступні.

 

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ЯКІ МИ ЗБИРАЄМО

Ми маємо право отримувати інформацію від Вас із різних джерел:

 

До персональних даних, які ми можемо отримувати або Ви можете передавати Нам, належать:

 

МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми обробляємо Ваші персональні з наступною метою:

 

Ми також маємо право використовувати зазначені дані для інших законних цілей, про що повідомляємо окремо під час збору Ваших персональних даних.

 

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ЯКІ МИ ПОШИРЮЄМО

Ми не продаємо, не розкриваємо та іншим чином не поширюємо Ваші персональні дані, які ми збираємо, за винятком випадків, передбачених застосовуваним законодавством та цією Політикою конфіденційності, або випадків, коли ми попереджаємо Вас про це під час збору даних.

 

Ми маємо право розкривати та поширювати персональні дані, які збираємо, наступним особам:

 

Звертаємо Вашу увагу, що у випадку використання наших продуктів та послуг у поєднанні з продуктами та послугами третіх осіб (наприклад, соціальні мережі, інструменти GPS, пошукові системи, банківські та інші фінансові послуги), Ми рекомендуємо Вам ознайомлюватися з політиками конфіденційності таких осіб та умовами використання їх продуктів чи послуг. Ці треті особи можуть використовувати та/або розкривати персональні дані згідно з власними політиками конфіденційності або умовами використання.

 

Ми маємо право розкривати інформацію про Вас:

 

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Використовуючи наші Сервіси, заповненням та відправкою електронної форми з Вашими персональними даними, Ви підтверджуєте, що ознайомлені та згодні з умовами цієї Політики конфіденційності, та відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р № 2297-VI добровільно надаєте Підприємству та нашим уповноваженим представникам та посадовим особам свою однозначну згоду на обробку без будь-яких обмежень чи застережень наданих Вами персональних даних для реалізації мети обробки, в базах персональних даних Підприємства.

 

Згода на обробку персональних даних надається Вами з метою забезпечення реалізації цивільно-правових та господарських відносин, а також відносин у сфері реклами та маркетингу, відповідно до Цивільного кодексу України, Законом України «Про рекламу», Законом України «Про захист прав споживачів», а також інших нормативно-правових актів.

 

Ви надаєте Підприємству та нашим уповноваженим представникам та посадовим особам право надавати Вам будь-яку інформацію комерційного та/або інформаційного характеру про діяльність Підприємства та/або наших партнерів поштою, по електронній пошті, по телефону та/або SMS, а також будь-якими іншими засобами зв'язку.

 

Ви також підтверджуєте свою згоду на передачу Підприємством Ваших персональних даних, включених в бази персональних даних Підприємства, розпорядникам (процесорам) персональних даних, виключно для зазначеної вище мети. Ви не вимагаєте отримання окремого повідомлення про передачу (поширення) розпорядникам Ваших персональних даних, включених в бази персональних даних Підприємства.

 

Ви дозволяєте нам обробляти Ваші персональні дані виключно протягом такого строку, який необхідний для досягнення мети їх обробки, за виключенням випадків, коли застосоване законодавство вимагає від Нас зберігати їх протягом більш тривалого часу.

 

У випадку закінчення встановленого часу зберігання, Ваші дані будуть видалені за умови, якщо їх обробка більше не потрібна для тих цілей, для яких вони були зібрані.

 

Заповненням і відправкою електронної форми Підприємству Ви підтверджуєте, що Ви повідомлені (а) про включення Ваших персональних даних до бази персональних даних Підприємства, мету збору та обробки персональних даних (відповідно до зазначеної в цьому документі мети), а також про Ваші права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з якою суб'єкт персональних даних має право:

 

Ви також можете мати й інші права, передбачені застосованим законодавством.

 

Разом з цим, Ви маєте право не передавати персональні дані Підприємству  або відмовитися від безпосередньої передачі нам відомостей. Так само Ви можете вимагати від Нас знищити Ваші персональні дані, які Ми обробляємо. Проте, у цих випадках Ви не зможете користуватися повним функціоналом наших Сервісів або взагалі не зможете користуватися ними. З іншого боку, Ми більше не зможемо постачати Вам ці продукти та послуги, а також повідомляти Вас про них.

 

Ви маєте право відкликати будь-яку згоду, надану Нам раніше, або в будь-який час на законних підставах заперечити проти обробки Ваших персональних даних. Ми врахуємо Ваше рішення для всіх подальших дій. Якщо Ви відкликали згоду на використання або розкриття Ваших персональних даних, то у деяких випадках Ви не зможете користуватися певними продуктами або послугами, яке постачає Підприємство.

 

Для реалізації зазначених Ваших прав просимо Вас звернутися до нас засобами зв’язку, визначеними у розділі «Контакти».

 

ТРАНСКОРДОННА ПЕРЕДАЧА ДАНИХ ДО ІНШИХ КРАЇН

Використовуючи наші продукти та послуги Ви погоджуєтеся з тим, що Ми вправі передавати персональні дані до інших країн, а не тільки зберігати та обробляти їх в країні, в якій їх було зібрано або в якій Ви знаходитесь. Транскордонна передача персональних даних до інших країн може здійснюватися нами виключно з метою їх обробки або зберігання уповноваженими розпорядниками (процесорами) персональних даних за допомогою хмарних та інших онлайн-сервісів, послуг хостингу. Під час такої передачі даних Ми та наші постачальники послуг вживатимемо усіх заходів з їх захисту, передбачених застосованим законодавством.

 

Ми також беремо на себе зобов’язання дотримуватися законодавчих та технічних вимог з питань захисту інформації та персональних даних, які вимагаються застосованим законодавством.

 

ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ


Ми та наші постачальники послуг гарантуємо забезпечення безпеки та захисту Ваших персональних даних. Нами та нашими постачальниками послуг використовуються засоби інформаційної безпеки щодо захисту персональних даних, які Ми збираємо та обробляємо. Ми та наші постачальники послуг захищаємо зібрані персональні дані від випадкового, незаконного або несанкціонованого знищення, втрати, зміни, компрометації, доступу, розголошення чи використання. Ми використовуємо у нашій роботі надійні алгоритми інформаційної безпеки.

 

ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ ПРОДУКТИ ТА СЕРВІСИ

Використання наших Сервісів може здійснюватися у поєднанні з продуктами та сервісами наших постачальників послуг. Ми маємо право розміщувати у наших Сервісах посилання на сайти інших продуктів та послуг.

Продукти та послуги третіх осіб, а також їх сайти функціонують незалежно від Підприємства та регулююся їх власними політиками конфіденційності та умовами використання. Вважаємо, що перед їх використанням Ви маєте ознайомлюватися з їх політиками конфіденційності та умовами використання. Водночас, Ми не несемо відповідальності за зміст таких продуктів, послуг або сайтів, а також дії третіх осіб.

 

ДІЯ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ, ЗМІНИ ТА ПОВІДОМЛЕННЯ

Ця Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на даному Сайті.  

Час від часу Ми будемо переглядати заходи щодо забезпечення конфіденційності, в тому числі положення цієї Політики конфіденційності.

Всі зміни та оновлення будуть набирати чинності відразу після їх публікації на Сайті. Після внесення змін до Політики конфіденційності Ми повідомлятимемо про це в розумний строк шляхом публікації повідомлення на головній сторінці Сайту та зазначення нової дати набрання чинності, розташованої у верхній частині цієї сторінки. Ми рекомендуємо періодично переглядати цю сторінку, щоб бути в курсі останніх змін нашої Політики конфіденційності.

 

КОНТАКТИ

Будь-які запитання та пропозиції з питань цієї Політики або обробки нами персональних даних можуть бути надіслані на наш e-mail office@lantec.ua або за наступною поштовою адресою:

 

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛАНТЕК"

65029, м. Одеса, вул. Князівська, 24, оф.4

Контактні телефони:

+38 (044) 360-56-27

+38 (048) 760-19-76