Intel анонсувала дорожню карту серверних процесорів Intel Xeon

Нещодавно компанія Intel анонсувала дорожню карту майбутніх серверних процесорів Intel Xeon аж до 2025-2026 років. Процесори Intel матимуть плиткову архітектуру, що нагадує архітектуру AMD. Також можлива поява гібридних процесорних ядер. Якщо говорити про нові технології, то на появу шини PCIe 6.0 не варто очікувати раніше 2026 року, а пам'ять DDR6 не раніше 2029 року.

Згідно з останніми дослідженнями може збільшитися кількість атак на сервіс Microsoft Teams, впроваджуючи шкідливі документи в потоки чату, які запускають трояни і які, зрештою, можуть захопити комп'ютери кінцевих користувачів. За словами дослідників, Microsoft Teams – пакет для ділового спілкування та спільної роботи – стає все більш популярною поверхнею для атаки кіберзлочинців. 

Компанія VMware перемогла у дев'яти номінаціях на церемонії вручення нагород Cybersecurity Excellence Awards 2022, демонструючи інновації компанії у галузі безпеки та відданість захисту клієнтів від кібератак. Серед номінантів такі продукти та сервіси від компанії: VMware Carbon Black, VMware Carbon Black Cloud Endpoint, VMware Workspace ONE UEM, CloudHealth Secure State, VMware Cloud Disaster Recovery, VMware NSX Network Detection and Response та VMware Secure Access, VMware SASE. 

Читайте також: Intel Optane Data Center Persistent Memory - інноваційна технологія для швидкого та надійного зберігання даних

Зв’яжіться з нами

office@lantec.ua

Київ

+38 (044) 360-56-27

Одеса

+38 (048) 760-19-76