Не пропусти головну подію у світі хмарних технологій - Cloud Summit 2021.
Приєднуйся до команди LanTec та прокачай свої скіли на онлайн навчанні Azure, яке триватиме з 13 по 23 вересня 2021 року. Проходь навчання у провідних фахівців хмарних технологій. 
Основні теми Cloud Summit 2021: AI+машинне навчання, Аналітика, Обчислення, Контейнери, Бази даних, Інструменти для розробників, DevOps, Гібридні рішення + Multicloud, Identity, Інтеграція, Internet of Things, Міграція, Networking, Безпека, Зберігання, Web.

Заохочуємо вас приєднатися до найцікавіших сесій:

  • 16 вересня о 15:20 – Почніть роботу з базами даних в Azure. Тільки бази SQL та нічого зайвого! Цікаво, як? Тоді ця сесія саме для вас.

  • 16 вересня о 19:40 – Хто сказав, що інфраструктура VMware може жити тільки «на землі»? Дізнайтесь про поліпшений сервіс AVS, який допоможе без змін в архітектурі та зайвих несподіванок перенести робоче середовище VMware в Azure.

  • 20 вересня о 17:00 - Багато, хто бажає, мало у кого працює… Більше такого не буде! Azure Sentinel - потужна відповідь Microsoft на виклики впровадження SIEM систем. Дізнайтесь, як побудувати дійсно працюючу SIEM на базі PaaS архітектури.

  • 20 вересня о 14:30 - спікери розкажуть про 7 важливих звичок, які повинен мати кожен Azure адмін.

  • 21 вересня о 17:50 - 10 фішок, які допоможуть заощаджувати в Azure.