Останній рік дав зрозуміти, що в нових реаліях безпечна робота - це віддалена робота. Однак для співробітників виробництва важко забезпечити такий формат роботи. Вони на передовій забезпечення наших повсякденних потреб і повинні бути присутніми на робочих місцях. У нагоді стануть поради від корпорації Майкрософт, як за допомогою їх сервісів створити безпечну гібридну роботу працівникам виробництва.

Microsoft Teams забезпечує постійний доступ виробничого персоналу до критично важливої інформації, до колег з інших відділів, а також до віддаленої підтримки.

Microsoft Cloud for Manufacturing - охоплює можливості, які пов'язують людей, активи, робочі процеси та бізнес-процеси.

Hands-free video calling дозволяє у режимі реального часу надавати в цех інструкції та рекомендації, це скорочує час простою обладнання і знижує витрати, а також забезпечує у складних умовах безпеку працівників.

Approvals дає можливість швидкого віддаленого затвердження робочих процесів.

Shifts and Time Clock API допоможе налаштувати календар змін; запит відпусток і відгулів; а також позначку присутності, налаштування політики і правил щодо позначки присутності, перерв та завершення зміни.

Спільноти Yammer дають можливість створити новину платформу для усіх співробітників, щоб жоден у організації не пропустив важливі оголошення.

◾Платформа з тренінгами Viva Learning полегшить процес навчання та підвищення кваліфікації співробітників.