Компанія Microsoft провела опитування за участю понад 900 керівників інформаційної безпеки (CISO) щодо Zero Trust. 81% опитаних повідомили, що їх організація перейшла або переходить у гібридне робоче середовище, і що 91% планують, що їх компанії повністю перейдуть на гібридну роботу протягом наступних п'яти років.

Сьогодні організаціям потрібна нова модель безпеки, яка ефективно адаптується до надскладного сучасного середовища, охоплює мобільні робочі ресурси та захищає людей, пристрої, програми та дані, де б вони не знаходилися.
Безпека - це ядро Zero Trust. Замість того, щоб вірити, що все, що стоїть за корпоративним брандмауером безпечно - модель Zero Trust знаходить прогалини та перевіряє кожен запит так, ніби він надходить із неконтрольованої мережі. Незалежно від того, звідки надходить запит або до якого ресурсу він звертається, модель Zero Trust вчить нас "ніколи не довіряти, завжди перевіряти".

Читайте також про новий реліз Windows Server 2022

Впровадження моделі Zero Trust означає перехід від беззастережної довіри, при якій усе всередині корпоративної мережі вважається безпечним, до моделі, яка знаходить прогалини і перевіряє стан безпеки посвідчень, кінцевої точки, мережі та інших ресурсів на основі усіх доступних сигналів і даних. Контекстна політика у реальному часі допомагає дотримуватись принципів найменш привілейованого доступу і мінімізувати ризики. Zero Trust не тільки зміцнює безпеку, але і забезпечує трансформацію, необхідну для гібридної роботи.

Звертайтесь до наших фахівців щодо впровадження рішень Microsoft Zero Trust у вашій організації!