Компанія Hewlett Packard Enterprise оголосила про випуск першого на ринку рішення Wi-Fi 6E корпоративного рівня - точок доступу Aruba 630, першою в серії буде AP-635.


За даними дослідницької компанії 650 Group, новий стандарт бездротових мереж Wi-Fi 6E буде швидко поширюватися найближчі два роки. У 2022 році на ринок вийде більше 350 мільйонів пристроїв, що підтримують спектр радіочастот 6 ГГц. Очікується, що в 2022 році кількість корпоративних точок доступу Wi-Fi 6E збільшиться більш ніж на 200%.

Що класного в AP Aruba 630 Series?

  • Повне трьохдіапазонне покриття: 2.4 ГГц, 5 ГГц і 6 ГГц з максимальною сукупної швидкістю передачі даних 3,9 Гбіт/с з ультра-трьохдіапазонною фільтрацією для мінімізації перешкод.
  • До семи каналів 160 МГц в діапазоні 6 ГГц для кращої підтримки додатків з високою пропускною здатністю, таких як AR/VR.
  • Працює за існуючими стандартами IEEE 802.3at (PoE), тому немає необхідності замінювати блоки живлення.
  • Покращена мережа безпеки WPA3 і Enhanced Open для кращого захисту даних і паролів.
  • Гнучка відмовостійкість, HPE Smart Rate Ethernet порт 1-2.5 Гбіт/с, що забезпечує перемикання з одного порту на інший як для даних, так і для живлення.
  • Гарантія високої продуктивності додатків чутливих до затримок і широкосмугових додатків за рахунок динамічного розподілу та налаштування радіоресурсів.
  • Підтримка режимів роботи в хмарі, контролері або без контролера для вирішення завдань розгортання в кампусі, філії та віддалених системах (campus, branch, and remote deployments).

На першій публічній демонстрації прототипу, використовуючи конфігурацію 80 + 80 + 40 МГц - показує 2,2 Гбіт/с одночасно з усіма трьома активними радіомодулями!


За додатковою інформацією та оформлення замовлення - скоріше до нас, нові точки доступу Aruba 630 будуть доступні у третьому кварталі 2021 року.