"Якщо наше покоління не зробить неможливого, нас очікує немислиме" - Петра Келлі.
Зберегти навколишнє середовище, зберегти живу і здорову планету - зараз це одне з найважливіших завдань, яке стоїть перед усім світом, нарівні з розвитком IT технологій.
Компанія Майкрософт кілька років тому поставила цілі щодо скорочення забруднення навколишнього середовища, а також встановила строки їх виконання та публікує звіти щодо прогресу. Корпорація планує позбутися використання дизельного палива у якості резервного джерела енергії у центрах обробки даних до 2030 року, а до 2025 року зобов'язується забезпечити 100-відсотковий запас відновлюваної енергії для роботи центрів обробки даних.
Найкраща можливість скоротити використання традиційного дизельного палива - це перевірити і впровадити альтернативні джерела палива з низьким вмістом вуглецю.
У недавньому оголошенні Майкрософт повідомила, що новий регіон центрів обробки даних у Швеції, який буде доступний клієнтам у кінці цього року, буде першим використовувати поновлюване паливо з низьким вмістом вуглецю у якості резервного джерела живлення.
Це крок на шляху до комерційних і технологічних інновацій, необхідних для створення чистих, 100% поновлюваних синтетичних видів палива, які можна застосувати для декарбонізації галузей промисловості. Також корпорація працює над іншими видами заміни дизельних генераторів в інших ЦОДах, такими як батареї з тривалим терміном служби або генерація життєздатної зеленої енергії для резервного живлення за допомогою водневих паливних елементів.
LanTec обирає шлях «зеленого розвитку» і підтримує прагнення найбільших корпорацій до збереження довкілля. Ми із задоволенням та гордістю будемо тримати вас у курсі нових успіхів у цьому напрямі.