LEAP 2024 – масштабний захід, який відбувся 4-7 березня 2024 року в Саудівській Аравії. Ця подія об’єднує світових інноваторів, підприємців та технологічних лідерів. В рамках конференції обговорюються актуальні теми, такі як: штучний інтелект, кібербезпека, блокчейн, автономні технології та багато іншого.

Подія, відома як “цифровий Давос”, зібрала понад 150 провідних експертів зі штучного інтелекту зі 120 світових IT-компаній, які продемонстрували, що технології мають реальну силу покращувати життя людей.

На виставці LANTEC представила інноваційну програмну аналітичну платформу – ULA: smart technology. Система ULA побудована на основі сучасних технологій AI, ML, NLU/NLP, що дозволяють швидко та ефективно зібрати, оцінити та проаналізувати різні типи даних, такі як тексти, зображення, відео чи звукові матеріали та використовувати їх для комплексного аналізу та подальшого прийняття відповідних рішень, а також для оптимізації різних процесів.

Ключовим компонентом системи є Цифрові двійники (digital twins) – інструменти, що дозволяють моделювати та представляти реальні виробничі процеси у їх цифрових копіях. Для взаємодії з системою також представлений Чат-асистент, побудований із застосуванням великих мовних моделей LLMs.

Замовити презентацію ULA: smart technology

Одним із прикладів функціональних можливостей платформи ULA, представлених на конференції LEAP 24, є комплексні процеси забезпечення безпеки праці на виробництвах. Ці процеси охоплюють аналіз відеоданих з камер спостереження та проактивні механізми сповіщення рятувальних служб про критичні ситуації на виробництві та потенційних постраждалих.

ULA може вирішувати різні завдання, автоматично аналізуючи відеопотоки з камер спостереження. Вона виявляє підозрілі дії, об’єкти та ситуації, а також попереджає про потенційні загрози. Платформа наперед моделює несприятливі сценарії на виробництвах, забезпечуючи ефективну охорону праці. Система автоматичного аналізу медіа-даних базується на технологіях Intel OpenVino та Intel SceneScape, а для введення відеоданих використовуються камери Intel RealSense. Рішення розгорнуто на серверах НРЕ, що дозволяє досягти максимального ROI.

Завдяки глибокому навчанню та аналізу даних, ULA VIDEO забезпечує ефективну систему безпеки для підприємств, державних установ та громадських місць.

Основні характеристики рішення:

  • Інтелектуальна аналітика: ULA використовує передові алгоритми аналізу відео для виявлення підозрілих осіб, дій та рухів.
  • Реальний час: рішення забезпечує миттєве повідомлення про потенційні загрози.
  • Інтеграція із системами безпеки: ULA інтегрується з існуючими системами відеоспостереження та контролю доступу.

Компанія LANTEC продовжує інноваційні дослідження, співпрацюючи з провідними технологічними гігантами, такими як Intel та НРЕ. 

Ми пишаємося нашою участю на LEAP 2024 та прагнемо до створення безпечного та розумного світу за допомогою передових технологій.