Microsoft Ignite протягом трьох днів, з 2 по 4 листопада, об’єднає спеціалістів з усього світу задля отримання нових навичок, ознайомлення з актуальними технологіями та інноваційними розробками. Головні теми події: Microsoft Azure, безпека, Microsoft 365 та Power Platform.

Серед доповідачів топ-менеджери Microsoft: Сатья Наделла, Васу Джаккал, Джеймс Філліпс, Аліса Тейлор, Джаред Спатаро, Мітра Азізірад та ін. Вони розповідатимуть про останні досягнення в області хмарних технологій, продуктивності, спільної роботи, безпеки і розробки додатків. Приєднуйтесь до команди Lantec, щоб зануритись у по-справжньому інтерактивне середовище.

На Microsoft Ignite запрошено понад 100 000 учасників з усього світу, у тому числі фахівців з впровадження ІТ, керівників, розробників, фахівців з обробки даних, фахівців з безпеки та інших представників різних галузей, щоб познайомитися з новітніми технологіями і зазирнути у майбутнє.

Не пропустіть, найцікавіші на наш погляд, сесії:

Середа, 3 листопада

10:00 - 12:45 – трансляція Microsoft Ignite у регіоні EMEA: послухайте презентацію керівництва Microsoft про інновації, які формують гнучкі та безпечні бізнес-середовища майбутнього.

19:30 - 21:00 - Microsoft Into Focus Security: експерти галузі розповідатимуть про актуальні теми безпеки.

Четвер, 4 листопада

10:00 - 13:00 - приєднуйтесь до трансляції бізнес-програм Microsoft Into Focus та Microsoft Into Focus Security.

17:30 - 01:00 - спілкуйтеся з глобальною спільнотою в онлайн-інтерактивних сесіях, приєднуйтесь до можливостей навчальної зони, отримуйте сертифікацію Microsoft та багато іншого.

Реєстрація за посиланням: https://myignite.microsoft.com/home