14-15 липня відбулася головна конференція року - Microsoft Inspire. Інженери, сейли, пресейли та керівництво Lantec приєднались до події, передивляючись сесії з офісів або віддалено, щоб першими дізнатись про найактуальніші тенденції розвитку в IT індустрії.
Головним анонсом стало те, що Microsoft виводить Windows у хмару, створивши перший у світі Cloud PC на базі Windows 365. Загальнодоступною розробка стане вже 2-го серпня цього року та дозволить запускати персоналізовані програми, налаштування та власний робочий стіл з будь-якого пристрою.
Також інновації торкнулись інтеграції Dynamics 365 у Microsoft Teams, розширення функціоналу Microsoft Viva, модернізації центрів обробки даних за допомогою Azure Stack HCI, захисту пристроїв з Microsoft 365 Lighthouse. Та звісно ж Microsoft продовжує роботу над скороченням забруднення навколишнього середовища – компанія представила SaaS пропозицію Microsoft Cloud for Sustainability, яка дозволяє організаціям ефективніше контролювати та зменшувати кількість викидів у навколишнє середовище.