1. Цікавий звіт опублікувала компанія Gartner. На їхню думку, світові витрати на ІТ у 2022 році сягатимуть 4,47 трильйона доларів, що на 5,5% більше ніж у 2021 році. Пов'язано це з тим, що «бажання і прагнення людей» впроваджувати технології і «використовувати їх по-різному» змінилося у 2020 і 2021 роках через глобальну пандемію COVID-19. З наближенням 2022 року все більше компаній намагатимуться дати своїм співробітникам можливість працювати будь-де і взаємодіяти з клієнтами зручним для них способом. Gartner прогнозує, що наступного року, обсяг послуг ІТ-комунікацій досягне колосальної суми у 1,48 трильйона доларів.

2. У мережу потрапила інформація про деякі характеристики майбутніх процесорів AMD 5-го покоління. Згідно з цією інформацією, майбутні процесори споживатимуть до 700Вт (пікова потужність до 1мс), а також матимуть 192 і 256 ядер.

3. Intel припиняє випуск кількох контролерів Ethernet, щоб впоратися з глобальною нестачею мікросхем, яка, за словами генерального директора Пета Гелсінгера (Pat Gelsinger) значно впливає на ринок центрів обробки даних. Компанія Intel повідомила про закінчення терміну служби понад 30 контролерів та адаптерів Ethernet, мотивуючи це бажанням "підтримувати постачання" продуктів Ethernet, які продаються у великих обсягах.

Читайте також: Webex Hologram - продукт для спільної роботи нового покоління