Вийшла нова серія комутаторів ArubaOS-CX 8360. Ця серія для тих, кому стандартних 32х100G і 48х25G портів багато і не хочеться переплачувати за порти, які простоюють. Тут є 12x40/100G, 16! x 1/10/25G + 2 40/100G, 28x1/10/25G + 4x10/25G з MACsec + 4x40/100G. Це перша згадка MACsec у комутаторах на базі ArubaOS-CX. А такі функції як VSX (ArubaOS-CX HA технологія), який дозволяє апгрейд без простоїв, ECN, VXLAN, задубльовані блоки живлення та вентилятори плюс можливість вибору airflow роблять ці світчі відмінним кандидатом для ядра мережі чи датацентру. Плюс не забуваємо про підтримку NetEdit – оркестрацію конфігурації для ArubaOS-CX.

На початку листопада 2020 року НРЕ анонсувала нові продукти:

- HPE Apollo 6500 Gen10 Plus System Нова серверна платформа на базі процесорів AMD призначена для виконання найскладніших робочих навантажень високопродуктивних обчислень та штучного інтелекту. Ця спеціально створена платформа забезпечує підвищену продуктивність з першокласними графічними процесорами, швидкий інтерконнект з графічними процесорами, а висока пропускна здатність і топологія з графічними процесорами, що налаштовується, забезпечує високу надійність, доступність і зручність обслуговування (RAS). У цю платформу можна встановити до 16 графічних карток.

- HPE Superdome Flex 280 Server HPE Superdome Flex 280 - ідеальне рішення для малих та середніх підприємств – це ваша система для цифрової трансформації. HPE Superdome Flex 280 з процесорами Intel Xeon Scalable 3-го покоління розроблений на основі унікальної модульної архітектури HPE Superdome Flex. Ви можете почати з двох процесорів і збільшити їх до восьми з кроком 2 сокет як єдину систему. Вибирайте з багатьох процесорів Intel Xeon Gold або Intel Xeon Platinum, залежно від потреб програми або для оптимізації ліцензування програмного забезпечення. Сервер призначений для надання від 64 ГБ до 24 ТБ загальної пам'яті з використанням високопродуктивної DRAM або у поєднанні з незалежною пам'яттю Intel Optane™ серії 200 для HPE.

- Aruba CX 8360 Switch Series (див. вище).

- HPE Superdome Flex 280 для SAP HANA HPE Superdome Flex 280, призначений для малих та середніх підприємств, може опрацьовувати запити користувачів SAP HANA, Oracle, Microsoft SQL Server та Epic, забезпечуючи при цьому аналітику у реальному часі. Одночасно з анонсом нової платформи було також анонсовано підтримку платформи SAP HANA.

Читайте також: Користувацький досвід та відгук на точку доступу HPE Aruba Instant On AP11D

Читайте також: Користувацький досвід та відгук на точку доступу HPE Aruba Instant On AP11D