На цьому тижні новостворений альянс компаній HPE і Pensando анонсував новий продукт. Було оголошено про вихід їх спільного рішення Aruba CX 10000. Комутатор Aruba CX 10000 об'єднує DPU (Data Processing Unit) від Pensando, який допомагає підтримувати міжмережевий екран, DDoS, шифрування, трансляцію мережевих адрес, балансування навантаження, мережеву телеметрію і автоматизацію. Рішення Aruba CX 10000 являє собою L2/L3 комутатор з пропускною спроможністю комутації 3,2 Тбіт/с, 48 портами лінійної швидкості 10/25Гбіт/с і шістьма портами 40/100Гбіт/с. Але найцікавішим його компонентом є інтегрований програмований блок обробки даних (DPU) Elba від Pensando, який допомагає усунути необхідність в окремих пристроях, наприклад, для забезпечення безпеки і балансування навантаження. Комутатор CX 10000 також працює з програмним забезпеченням автоматизації - Aruba Fabric Composer.

SK Hynix оголошує про випуск своєї першої пам'яті HBM3, об'ємом 24 ГБ і швидкістю до 6,4 Гбіт/с. Хоча формальна специфікація ще не ратифікована JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council), індустрія пам'яті в цілому вже готується до майбутнього запуску наступного покоління пам'яті з високою пропускною спроможністю HBM3. Але деякі подробиці щодо HBM3 залишаються огорнутими таємницею - досі не відомо, якою буде остаточна офіційна пропускна здатність, але такі заяви, як SK Hynix, допомагають звузити коло питань.

На цьому тижні стало відомо, що новим керівником компанії Acronis став Пол Моріц (Paul Maritz). Він - відома постать в індустрії інформаційних технологій, встиг попрацювати у багатьох великих компаній зі світовим ім'ям, у більшості з них - на керівних посадах. Це компанії: Intel, Microsoft, Pi Corporation (далі ЕМС), VMware. Acronis - компанія, яка об'єднує захист даних і кібербезпеку, задля вирішення проблеми безпеки, доступності, конфіденційності, надійності і безпеки (SAPAS) у сучасному цифровому світі.