1. На цьому тижні виступаючи на конференції Best Of Breed 2021 генеральний директор Hewlett Packard Enterprise Антоніо Нері (Antonio Neri) порівняв HPE GreenLake, запущений у 2018 році з Dell Apex, запущений у травні 2021 року. «Фактично, все, що ви бачите у ранній версії Dell Apex, - це VMware, а не Dell», - сказав Антоніо Нері. «І тому вони намагаються побудувати навколо площини управління VMware всю аналітику, вимірювання та ін. Але вони зосереджені на одному і тільки на одному - простоті. Але у них немає витонченості широкого портфоліо». Так само Антоніо Нері сказав що, особисто очолює зусилля по підвищенню якості обслуговування партнерів і клієнтів навколо HPE GreenLake, включно з поліпшенням процесу продажів і прискоренням угод.

2. На минулому онлайн заході VMworld 2021 компанія VMware розповіла про ініціативу під назвою Project Capitola. Capitola - це «програмно-обумовлена реалізація пам'яті, яка буде економічно об'єднувати рівні різних типів пам'яті, таких як DRAM, PMEM, NVMe та інші майбутні технології, щоб надати однакову модель споживання, прозору для додатків. Нове міжз’єднання CXL (Compute Express Link) грає центральну роль у цій інтеграції.

3. Угода компанії Microsoft з армією США на гарнітури доповненої реальності (augmented reality headset) на суму 22 мільярди доларів відкладається на один рік. Ці гарнітури засновані на технології Microsoft HoloLens і дадуть солдатам безліч тактичних переваг. До них відносяться поліпшене нічне бачення і тепловий зір, на додаток до інших невказаних «можливостей ситуаційної обізнаності». Гарнітури, що отримали назву IVAS (Integrated Audio Visual System) також будуть мати датчики, які дозволять солдатам визначати загрози, перш ніж ризикувати життям.