Компанія Microsoft анонсувала розвиток свого рішення Microsoft Sentinel: Zero Trust (TIC3.0). Trusted Internet Connections (TIC) - це федеральна ініціатива у сфері кібербезпеки, спрямована на підвищення безпеки мережі і периметра у межах федерального уряду США. Microsoft Sentinel дозволяє групам з управління та відповідності вимогам розробляти, створювати, відстежувати та відповідати вимогам Zero Trust (TIC 3.0) у більш ніж 25 продуктах Microsoft. Рішення також включає нову робочу книгу Zero Trust (TIC 3.0),  правила аналітики та навчальний посібник.

На конференції CES 2022, яка відбудеться 4 січня, компаніями Intel, AMD, NVIDIA імовірно будуть представлені ряд нових продуктів. Очевидно, це будуть оновлені моделі нових десктопних та серверних процесорів, анонсовані нові графічні процесори, які можуть задати тренди у цьому напрямку найближчим часом, а також нові технології, які будуть використані у майбутніх ноутбуках та персональних комп'ютерах.

Після оголошення фінансових результатів 4 кварталу 2021 року, який ознаменувався подальшим збільшенням прибутку, незважаючи на проблеми з доступністю комплектуючих, компанія НРЕ представила своє бачення та пріоритети для партнерів, які будуть особливо актуальними у новому 2022 році. Про 8 найбільш цінних пріоритетів від компанії НРЕ для партнерів можна прочитати тут: https://bit.ly/3lNatj9