Компанія Microsoft анонсувала нове рішення Microsoft Defender for Business, яке забезпечуватиме безпеку кінцевих точок. Рішення спеціально створено для малого та середнього бізнесу (SMB). Сьогодні пропозиція поширюється по всьому світу у попередній версії. Це рішення допоможе компаніям зі штатом до 300 співробітників захищатися від загроз кібербезпеки, включаючи програми-здирники, шкідливі програми та фішинг, на пристроях Windows, macOS, iOS та Android.

Напівпровідники є важливим компонентом мікрочіпів, які живлять майже усі сучасні електронні пристрої. У міру того, як об'єкти навколо нас стають «розумнішими» і попит на електроніку зростає, разом з ним зростатиме попит на напівпровідники. У наведеній інфографіці використовуються дані TrendForce для визначення 10 провідних компаній-виробників напівпровідників країн і частки на ринку. Безумовними лідерами ринку були компанії TSMC і Samsung.

На 67-й щорічній міжнародній конференції IEDM 2021 компанія Intel представила безліч нових оголошень, які просувають та прискорюють дію закону Мура після 2025 року. Ці технології включають прориви в квантовій фізиці, нові технології корпусів та транзисторів та багато іншого.

Читайте також: Синергія Windows Server 2022 та HPE серверів для безумовної безпеки