Компанія Cloudflare додала ключовий елемент у свою пропозицію служби безпечного доступу (SASE) з придбанням стартапу Vectrix, який пропонує прості у реалізації можливості для захисту веб-додатків. Vectrix є «сучасною» версією брокера безпеки хмарного доступу (CASB). Цей стартап розробив технологію, яка забезпечує покращену видимість і контроль даних у стані спокою у програмах «програмне забезпечення як послуга» (SaaS), які Cloudflare тепер планує додати до своєї платформи Cloudflare One.

Компанія VMware оголосила про GA (загальнодоступну версію) свого продукту VMware Cloud Foundation 4.4, що пропонує останні інновації у повнофункціональну гіперконвергентну інфраструктуру як частину гібридної хмарної платформи. До складу VMware Cloud Foundation 4.4 входять такі продукти: VMware SDDC Manager 4.4, vSphere 7.0 Update 3c з Tanzu, vCenter Server 7.0, оновлення 3c, vSAN 7.0 Update 3c, vRealize log Insight 8.6.2, vRealize Automation 8. 3.1.3.5 та доступ до VMware Workspace ONE 3.3.6.

Читайте також: VMware NSX-T 3.2 – безпечна та надійна автоматизація вашої мережі

Придбання компанією AMD напівпровідникової компанії Xilinx за 35 мільярдів доларів офіційно підходить до логічного завершення, і угода, яку спочатку було оголошено у жовтні 2020 року, нарешті отримала усі необхідні схвалення регулюючих органів. Угода (яка стане найбільшою в історії AMD) має відбутися наступного тижня, 14 лютого, повідомили у компанії.