• Компанія HPE призначила колишнього виконавчого директора BT і Vodafone Тома Крейга новим керівником своєї групи телекомунікаційних технологій. Підрозділ, який буде очолювати Том Крейг створено у лютому цього року, коли HPE вирішила об'єднати телекомунікаційну інфраструктуру, програмне забезпечення та портфелі послуг, щоб краще орієнтуватися на операторів, які переходять на 5G і Open RAN.
  • Компанія VMware 4 роки поспіль стає лідером у звіті Gartner (Magic Quadrant) для периферійної інфраструктури WAN (WAN Edge Infrastructure). Вбудоване в хмару рішення VMware SD-WAN завжди було лідером, який визначає тенденції у напрямі перенесення корпоративних додатків у хмару, роботи будь-де і визначення всього за допомогою програмного забезпечення. VMware SD-WAN - це ключова технологія при переході від застарілого обладнання до програмно-визначених мереж, які є гнучкими, масштабованими, відмовостійкими і простими в управлінні.
  • Нещодавно старший інженер-програміст Netflix Дрю Галлатін поділився цінними відомостями про зусилля компанії щодо оптимізації архітектури апаратного і програмного забезпечення, яка дозволяє транслювати величезну кількість відео-розваг більш ніж 209 мільйонам передплатників. Компанія змогла отримати потік даних рівний 400Гб/с з одного сервера. Цією інформацією він поділився на конференції EuroBSD 2021.