Цікавий звіт опублікувала компанія Palo Alto Networks (підрозділ 42). Згідно з їхніми спостереженнями 63% стороннього коду, використаного при побудові хмарної інфраструктури, містили небезпечні конфігурації. А також 96% сторонніх контейнерних додатків, розгорнутих у хмарній інфраструктурі, містять відомі вразливості. Тобто команди розробників продовжують нехтувати безпекою DevOps, частково через недостатню увагу до погроз ланцюжка поставок.

Нещодавно компанія Microsoft анонсувала попередню версію сервісу резервування ресурсів за запитом для віртуальних машин (ВМ) Azure. Завдяки новій функції для віртуальних машин, замовники можуть зарезервувати більше обчислювальних ресурсів.

Приватна інвестиційна компанія Symphony Technology Group (STG) планує об'єднати продукти McAfee Enterprise і FireEye у гігантське підприємство в області кібербезпеки з оборотом близько 2 мільярдів доларів і більш ніж 40 000 клієнтів і 5 000 співробітників. Раніше було відомо, що компанія STG вже придбала в середині року корпоративний бізнес McAfee, а також практично завершила придбання продуктового бізнесу компанії FireEye.

Читайте також: Досягайте більшого з Windows Server