Майкрософт зміцнює захист від ransomware: що нового в Microsoft Defender?

Майкрософт оголосив про важливе оновлення у своїх продуктах - Microsoft Defender for Endpoint та Microsoft Defender for Business, які дозволяють автоматично переривати атаки, виконані людьми, на самому початку їхньої реалізації без необхідності використовувати будь-які додаткові можливості. 

Ця можливість, яка є унікальною та першою у галузі, стала доступною для користувачів Microsoft Defender for Business та Defender for Endpoint. Вона допомагає захищати користувачів від атак, виконаних людьми, таких як атаки ransomware, шляхом визначення компрометованих користувачів на всіх пристроях та перешкоджає атакам ще до того, як зловмисники матимуть змогу діяти злочинно. Для малих та середніх підприємств, ця можливість, яка активується за замовчуванням, допомагає залишатися  у безпеці від загроз, дозволяючи сконцентруватися на веденні своєї діяльності. Крім того, вона спрощує роботу служби інформаційної безпеки. 

Читайте також: LANTEC піднімається на новий рівень співпраці з Майкрософт: Solution Partner Designation Infrastructure

Щодо умов ліцензування, ця можливість тепер доступна у загальному попередньому перегляді в наступних пропозиціях щодо захисту кінцевих точок: 

  • Microsoft Defender for Endpoint Plan 2 та пов'язані пакети 
  • Defender for Business та Microsoft 365 Business Premium 

Автоматичне активування: після реєстрації пристроїв в системах Defender for Endpoint та Defender for Business, ця можливість активується за замовчуванням, тобто користувачам не потрібно виконувати жодних додаткових дій для її активації. Водночас, це надає командам служби інформаційної безпеки повний контроль над розслідуванням, виправленням і відновленням активів. Таким чином, користувачі можуть бути впевнені у надійності своєї інформаційної безпеки, не обтяжуючи себе додатковими завданнями. 

Замовити консультацію