1. Акції компанії HP Inc. зросли більш ніж на 8% на розширених торгах у вівторок після того, як виробник комп'ютерного обладнання повідомив про свої квартальні результати, які виявилися кращими ніж очікування за поточний квартал. Чистий виторг HP Inc від продажів персональних систем склав 11,8 мільярда доларів, що на 13% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

2. Цікава робота була проведена у результаті якої можна говорити про 10 найпопулярніших стартапів у галузі хмарної безпеки 2021 року. До десятки найпопулярніших стартапів входять компанії, які виявляють вразливості та неправильні конфігурації хмари, здійснюють моніторинг керованих та некерованих сховищ даних, а також виявляють користувачів із надмірними привілеями та неправильно призначені дозволи.

3. Компанія DataCore, постачальник програмного забезпечення для блокових, файлових та об'єктних сховищ, повідомила, що купує компанію MayaData та її бізнес із зберігання даних Kubernetes. Компанія MayaData розробляє та продає на ринку Kubernetes своє гіперконвергентне програмне забезпечення блочного сховища на основі MayaStore OpenEBS, яке підключається до контейнерної інфраструктури. Так само це рішення постачається з так званим оркестратором Maya. MayaData пропонує сервіс Kubera як рівень програмного забезпечення управління середовищем Kubernetes, який включає OpenEBS та управління рівнем фізичного сховища.

Читайте також: HPE DHCI - унікальне рішення для віртуальних середовищ