1. Компанія Microsoft купує рекламний майданчик Xandr Inc. у компанії AT&T. Згідно з прес-релізом, Xandr є "партнером першого рівня" AT&T, а також технологічною платформою з підтримкою даних, що забезпечує глобальний ринок преміальної реклами. Xandr пропонує наступні рекламні продукти: Xandr Invest, Xandr Monetize, Xandr Curate та Invest TV. У повідомленні йдеться, що технологія Xandr доповнює поточні рекламні пропозиції Microsoft, включаючи аналітику аудиторії, технології та глобальну рекламну базу клієнтів.

2. Ніщо не стоїть на місці та технології постійно розвиваються. Так компанії Samsung і Adata оголосять про свої нові рішення: SSD диски з інтерфейсом PCIe 5.0. Попередньо заявлено, що швидкості читання/запису дисків досягатимуть 14Гб/с та 12 Гб/с відповідно. Диски матимуть обсяг від 1,92 ГБ до 15,36 ГБ. Ці моделі матимуть розширені функції безпеки. Докладніше про анонси ми почуємо на майбутньому форумі CES 2022.

Читайте також: HPE Synergy – реагування на зміни зі швидкістю хмари!

3. Компанія Oracle оголосила, що купує компанію Cerner, яка займається електронним медичним обслуговуванням, за 28,3 мільярда доларів. Хольгер Мюллер, аналітик Constellation Research, сказав, що це найбільша угода в історії Oracle. Також він зазначив, що це розумний хід з боку компанії. Угода ще більше зміцнює технологію у охороні здоров'я та вносить значне поточне та особливо майбутнє робоче навантаження у Oracle Cloud.

Фото: Samsung