1. Компанія Microsoft планує купити компанію Activision Blizzard Inc. за 68,7 млрд доларів, придбавши легендарного видавця ігор, який випустив такі франшизи, як Call of Duty та World of Warcraft. Компанія Activision має довгу історію співпраці з Microsoft Xbox. Ця угода допоможе софтверному гіганту краще конкурувати з такими акулами індустрії ігор, як Sony і PlayStation.

2. Південнокорейська компанія SK Hynix втретє оновила специфікацію своєї пам'яті HBM3, яка ще перебуває на стадії розробки. Згідно з новими специфікаціями, які будуть озвучені на майбутній виставці ISSCC 2022 (IEEE International Solid-State Circuits Conference), швидкість роботи пристрою може досягати 896ГБ/с та з обсягом 24ГБ.

3. Компанія Microsoft випускає оновлення для свого хмарного сховища OneDrive, яке допоможе користувачам легко контролювати, хто має доступ до їх файлів. Цей функціонал нагадує вже доступний у конкуруючому сервісі Google Drive. Відповідно до дорожньої карти цього продукту компанії, користувачі Microsoft OneDrive незабаром матимуть можливість вказувати дозволи на доступ перед копіюванням посилання для загального доступу до файлу.

Читайте також: Aruba і Pensando - еволюція в архітектурі комутації