На цьому тижні компанія VMware анонсувала оновлення до свого продукту vSphere 7 Update 3c. Попередня спроба випустити ці оновлення восени минулого року обернулася їх відкликанням. Тоді це було зроблено для того, щоб захистити замовників від деяких потенційних збоїв при оновленні до ESXi 7 Update 3. В оновленому випуску усі проблеми були виправлені, а також усунуті критичні вразливості системи безпеки Apache Log4j.

Дослідники компанії Binarly, що займається безпекою вбудованого ПЗ, виявили майже два десятки вразливостей у коді вбудованого ПЗ UEFI, який використовується найбільшими світовими виробниками пристроїв. Вразливості у системі безпеки існують у прошивці InsydeH2O UEFI.

Компанія Citrix незабаром буде придбана компаніями Vista Equity Partners та Evergreen Coast Capital (філія Elliott Investment Management) за 16,5 млрд доларів, а потім буде проведено злиття з компанією Tibco для створення потужної SaaS-системи. Об'єднання компаній може призвести до перехресного продажу аналітики від Tibco з послугами віртуалізації та хмарних обчислень від Citrix.