Минуло приблизно 15 років, коли обладнання А-брендів стало продаватися у великій кількості на території України. З цього часу почалися розмови про якісну підтримку. Фактично, тоді про підтримку якщо й говорилося, то це зводилося до такого діалогу: як швидко замінять той чи інший компонент, чи сервери, чи системи зберігання даних, чи мережевого обладнання (тобто підтримка зводилася до усунення несправності)? Опис проблеми з обладнанням відбувався по телефону, або електронною поштою. Так, це працювало, але не проактивно.   

Що ж зараз відбувається з підтримкою обладнання? Якщо коротко - все змінилося до невпізнання. Сьогодні підтримка обладнання - це складний комплексний підхід, який складається не тільки з попередніх механізмів, а й з нових, а саме: 

  • Телефонна гаряча лінія, у разі несправності на місце виїжджає технічний фахівець та усуває несправний компонент або пристрій. 
  • Кваліфікований інженерний склад (як від вендора, так і від компаній-партнерів вендора, наприклад, LanTec). 
  • Вбудоване в обладнання ПЗ (HPE ILO) або допоміжне ПЗ (HPE Insight Remote Support), встановлюється додатково (просто та безкоштовно) та дозволяє автоматично надсилати інформацію вендору у хмару, про проблему, яка виникла з вашим обладнанням у процесі експлуатації. 
  • Хмарний портал від вендора (HPE Insight Online), на якому можна побачити, яке обладнання знаходиться на підтримці, які інциденти з ним траплялися і коли закінчується термін підтримки. І це лише невелика частина можливостей. 
  • Хмарна аналітика (HPE Infosight), що дозволяє предиктивно передбачити, коли компонент обладнання може вийти з ладу, допомогти з рекомендаціями щодо оновлення прошивок, патчів, рекомендаціями щодо оптимального настроювання обладнання за показниками, що там фіксуються, і ці функції постійно розширюються. 

Сучасна підтримка передбачає не тільки виявлення та вирішення проблем, а й пошук більш ефективних способів виконання завдань, що дозволить вашій компанії швидше адаптуватися та здійснювати інноваційні розробки з використанням меншої кількості ресурсів. 

Далі йтиметься про розширену підтримку від компанії Hewlett Packard Enterprise під назвою HPE Pointnext Tech Care. Вибір підтримки дуже простий: потрібно лише обрати один із трьох рівнів обслуговування для Вашого обладнання: 

Critical (Критичний) цілодобове віддалене реагування, послуга доступна 24/7, включно з вихідними та святковими днями. Відгук - не пізніше 1 години та зобов'язання ремонту апаратного забезпечення протягом 6 годин (hardware call to repair, CTR) за місцем експлуатації. 

Essential (Основний) цілодобове віддалене реагування, послуга доступна 24/7 днів на тиждень, включно з вихідними та святковими днями. Відгук - не пізніше 1 години, виїзд за місцем експлуатації протягом 4 годин у разі потреби. 

Basic (Базовий) обслуговування протягом 9 годин, з понеділка по п'ятницю, крім вихідних та святкових днів, виїзд за місцем експлуатації на наступний робочий день у разі потреби (next business day, NBD). 

HPE Pointnext Tech Care – це абсолютно новий досвід експлуатації продуктів HPE

Рішення виходить за рамки традиційної підтримки, надаючи швидший доступ до експертів з конкретних продуктів (включаючи особисте спілкування та спілкування через середовища community, так звану цифрову взаємодію), цифровий досвід на основі штучного інтелекту та загальні технічні рекомендації, щоб не лише знизити ризики, а й постійно шукати способи зробити роботу краще. Відкритий доступ до технічної документації щодо продуктів, які з кожним роком стають інтерактивнішими (у режимі реального часу) і ще більш зрозумілими для початківців. 

Таким чином, сучасна підтримка від компанії Hewlett Packard Enterprise виглядає так:

Читайте також: Розширена підтримка обладнання – це ключ до стабільної роботи вашого ІТ-середовища!

Людська природа передбачає, що ми хочемо контролювати будь-який досвід  і зв’язок із HPE InfoSight як частини HPE Pointnext Tech Care дозволяє це зробити завдяки швидшій цифровій службі, яка також дозволяє клієнтам використовувати елемент знань послуги, у будь-який спосіб та будь-коли. 

Платформа DCE є елементом відображення цієї інформації, а HPE Infosight — механізмом виявлення, HPE InfoSight знаходить дані, щоб ініціювати автоматичне створення запитів і своєчасно давати рекомендації клієнтам, наприклад повідомлення про потенційні проблеми з робочим навантаженням, збої дисків, а також для надання точок зору про уразливості мікропрограми та виправлення. Ці функції підвищать продуктивність продукту з швидшим вирішенням проблем і меншим простоєм. 

Щоб по-справжньому використовувати цей новий досвід, Вам необхідно лише підключитися до хмари Hewlett Packard Enterprise через HPE InfoSight. 

Команда LanTec охоче допоможе налаштувати та отримати усі переваги нової сучасної підтримки обладнання для її подальшого використання.